Tandheelkundige zorg – Tandartspraktijk De Helmer – Enschede

Tandheelkundige zorg

Naar de mondhygiënist of preventie-assistente voor  een stralende lach

Uw tandarts controleert uw mondgezondheid en adviseert u naar aanleiding van een DPSI score of u  een behandeling bij onze mondhygiëniste of preventie-assistente nodig hebt. Zij hebben kennis en ruime erving over het gezond krijgen en houden van uw tandvlees, en gebit. Geven voorlichting om uw mondhygiëne op peil te houden en voeren behandelingen uit, zoals het verwijderen van tandsteen, geven van poetsles aan kinderen, en fluorbehandelingen. Onze preventie/assistente kan ook uw gebit reinigen met de airflow. De mondhygiëniste voert ook diepte reinigen uit.  Hierdoor krijgt u schitterend schone tanden en kunt u weer genieten van een gezonde mond en een stralende lach.

Op deze pagina vind u informatie over de tandheelkundige zorg en mondhygiëne die onze praktijk aanbied. Door het klikken op de naam komt u op de informatiepagina van Ivoren Kruis, de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid.

De tarieven voor tandheelkundige zorg worden jaarlijks door de NZa vastgesteld. Deze tarieven kunt u raadplegen op de website van de NZa: klik hier.

Algemene tandheelkunde

Prothesen

Mondhygiëne

Kindertandheelkunde